Information til alle.

KFUM København Håndbolds bestyrelse har besluttet at opsige aftalen om holdfællesskab med HIK ved udgangen af indeværende sæson.

Bestyrelsen er af den klare overbevisning, at det er bedst for KFUM ikke længere at indgå i holdfællesskab med HIK. Vi har haft mange gode år og oplevelser sammen, men i de senere år, har det ikke fungeret optimalt, og det har kostet på vores kultur og værdier. Vores medlemmer har ikke befundet sig vel, eller er stoppet, og det har vi haft svært ved at finde løsninger på.

Beslutningen har specielt betydning for de spillere der fra og med sæsonen 2021-2022 vil tilhøre U17 og U19 årgangene, både piger og drenge. Bestyrelsen i KFUM er i gang med at finde nok træningstimer og nye gode trænere til holdene.

Der er mange ting, vi skal have styr på, inden vi kan fortsætte som KFUM U17 og KFUM U19, men der er også flere måneder til, og det skal nok lykkes.

Tak til HIK for gode oplevelser, og held og lykke til jer såvel som os, når næste sæson starter op. Indtil da og resten af sæson 2020-2021 fortsætter vi sammen – i øjeblikket hver for sig.

Steen Kriegel Pedersen

Formand

KFUM København Håndbold

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle