Medlemskab af Styrkehuset

Pr. 25. november 2012

Ret til træning i KFUM's Styrkehus kan opnås på to måder:

1. Hold

Afdelinger under KFUM Centralforeningen kan få tildelt en fast ugentlig træningstime, hvor holdet har fortrinsret til Styrkehuset. En sådan time koster kr. 2.500 pr. år, og der kan være op til 25 deltagere. Deltagerliste skal afleveres. Beløbet opkræves direkte hos afdelingens kasserer.

Der udleveres to adgangsbrikker til holdets ledere, og disse må kun anvendes til den pågældende time. Brikkerne giver adgang til Styrkehuset fra en time før til en time efter den faste time. En plan over de tildelte faste timer er ophængt i Styrkehuset.

2. Enkeltmedlemmer

Enkelt medlemmer kan, uanset om man er medlem af en af KFUM's afdelinger eller ej, opnå brugsret til huset ved betaling af kr. 300 pr. halvår plus kr. 100 i depositum for adgangsbrikken. Derefter kan Styrkehuset bruges på alle tidspunkter, hvor der ikke er afsat tid til fast holdtræning. Når beløbet er betalt, tilsendes adgangsbrikken med posten.

Anvendelsen af brikkerne registreres. Ved misbrug eller gentagen manglende overholdelse af ordensreglerne vil brikken blive deaktiveret og inddraget.

Styregruppen
KFUM's Styrkehus

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram