TAK for hjælpen

I anledningen af KFUM Håndbolds 100-års jubilæum har vi besluttet at hylde frivilligheden. Vores klub er fantastisk, fordi der er frivillige hænder, som hjælper til med at få det hele til at køre.

På årets sommerlejr har ungdomsmedlemmerne klippet hænder – et symbol på alle jer, der giver en hjælpende hånd i klubben. Hænderne har vi hængt op inde i hallen, så alle kan se, hvor fantastisk det er, når så mange giver en hjælpende hånd.

Ungdomsmedlemmerne kunne på godt én time komme i tanke om flere end 100 personer, der giver en hjælpende hånd. Det var både trænere, forældre, holdkammerater og holdledere. Vi i bestyrelsen kan komme på endnu flere.

Vi kan ikke nævne jer alle her, men vi kan give lidt eksempler på, hvem det er, der skal hyldes: Jer der søger for at træningen er god, jer der hjælper på lejren, jer der kører til kampe, jer der sørger for harpiks, jer der tager en ekstra dommerbordsvagt, jer der dømmer en kamp, jer der bager en kage, jer der sørger for at hallen er klar til de næste, jer der vasker spilletøjet, jer der arrangerer en fest, jer der sørger for, at det er fedt at være ny hos os.

– Kort sagt; alle jer der sørger for at klubben fungerer.

 

TAK til alle jer, der gør KFUM København til verdens bedste håndboldklub.

Bestyrelsen

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle